שאלות בשם חברתי מחיפה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/01/2015 | 12:33 | מאת: זמירה

חברתי מחיפה ממתינה לתשובת ביופסיה לגבי הגידול בשדה השמאלי. נאמר לה כבר שזה סרטן אך התוצאה המדויקת תמסר לה לאחר הביופסיה. הומלץ לה להנתח בבי"ח כרמל, כי שם יש שיטת ניתוח מיוחדת הכוללת גם הקרנה. חברתי מבולבלת ומפוחדת והיתה רוצה לקבל סיוע בתהליך הכרוך בעניין וכן לקבל המלצה על כירורג שד העובד בבי"ח כרמל, שתוכל להגיע אליו לביקור פרטי ולקבל ממנו את המידע הנדרש. כמו כן, המלצתי לה לקבל סיוע בתקופה זו מאנשי המקצוע של אחת מתשע וליווי של אחת המתנדבות מאזור חיפה. היא איננה מעוניינת בקבוצת תמיכה, אלא בסיוע פרטני. מאחר שהיא איננה מחוברת לאינטרנט, אני פונה בשמה ואשמח לקבל עבודה המלצה על כירורג שד מבי"ח כרמל ומספר טלפון של אחת מתשע שתוכל ללוות אותה. תודה רבה

26/01/2015 | 13:06 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום זמירה, תודה לך על ההמלצה. נשמח אם תציעי לחברתך ליצור קשר עם טלי, המרכזת את פעילות התמיכה שלנו באזור חיפה והצפון, כדי לבדוק יחד מה מתאים עבורה: 052-3201331 או יעל מנהלת התמיכה ופרויקט "לצידך": 1-800-363-400 בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד