האם עליי להוציא קיבוע בשיניים לפני ביצוע mri שד ב

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/07/2014 | 14:30 | מאת: sarit

הי, אני צריכה לבצע mri שד בבלינסון ביום א הקרוב. והבנתי משכנה שהעא נדרשה להוציא פלטה מהשיניים לצורך mri לב שביצעה שבוע שעבר. יש לי קיבוע (מאחוריי השיניים), מלפניי 25 שנה! ! האם עליי להוציאו? בתודה מראש שרית

25/07/2014 | 11:01 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

לשרית שלום צלצלי למכון בו את עומדת לעבור את הבדיקה בהצלחה ובברכה

25/07/2014 | 16:47 | מאת: sarit

שישי שלום ותודה על התשובה המהירה לצערי התקשרתי כמה פעמים למכון ולא קיבלתי תשובה ברורה. נאמר שעדיף שאוציא. זה קיבוע מלפניי 25 שנה...אם הוא לא משבש את הבדיקה אני מעדיפה להשאירו...אבל אם הוא עלול להוות בעיה אשמח לדעת. "עדיף" משאיר אותי באי בהירות. תודה

25/07/2014 | 18:37 | מאת: sarit

שישי שלום ותודה על התשובה המהירה לצערי התקשרתי כמה פעמים למכון ולא קיבלתי תשובה ברורה. נאמר שעדיף שאוציא. זה קיבוע מלפניי 25 שנה...אם הוא לא משבש את הבדיקה אני מעדיפה להשאירו...אבל אם הוא עלול להוות בעיה אשמח לדעת. "עדיף" משאיר אותי באי בהירות. תודה

מנהל פורום סרטן השד