כאב באחד משרירי השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/07/2013 | 11:33 | מאת: נועמי

ד"ר שלום אני בת 47 רווקה ללא ילדים זה מספר חודשים יש לי כאב באחד משרירי השד הימינ שמשליך על כל היד עד לאצבעות, בבדיקה עצמית אין שינוי בצורת השד הפאמה , בכלל גודל וצורה טבעית, אין לנו סיפור משפחה של סרטן שד האם אני צריכה להיות מודאגת ולעבור ממגראפיה

10/07/2013 | 22:49 | מאת: אנה גולדברט

נעומי היקרה שלום, ללא קשר לכאבים, מומלץ שכל אישה מעל גיל עשרים לסגל לעצמה שגרה של בדיקות הכוללות בדיקת שד תקופתית אצל כירורג שד וממוגרפיה ואולטרסאנד בהתאם לצורך. אני שולחת לך קישור למידע מהאתר של עמותת אחת מתשע http://www.onein9.org.il/newsarticle/67998,7295,25851.aspx?ss=שגרת+בדיקות+ ממליצה לך לקבוע תור אצל רופא ולהסיר דאגה מליבך. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד