פריחה על הבטן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/05/2010 | 00:33 | מאת: קרני

שלום קראתי לאחרונה שישנה אפשרות לקשר בין פריחה בפטמה לסרטן השד. רציתי לדעת כיצד הפריחה נראית והאם ייתכן כי הפריחה מופיעה במקום אחר בגוף (נניח על הבטן) ולא על השדיים. אודה על התשובה

03/05/2010 | 13:39 | מאת: אנה גולדברט

קרני היקרה שלום, קיים סרטן שד נדיר בו מופיעה פריחה על שד אחד. מדובר על אדמומיות מתמשכת של הפטמה, התקשות הקרום והפרשה או פצע על הפטמה או על העטרה שאינו מגליד. לא מדבור על פריחה באזור הבטן. לבירור סיבת הפריחה באזור הבטן, אני מציעה לך לגשת לרופא עור. בברכה, אנה

04/05/2010 | 17:29 | מאת: קרני

תודה

מנהל פורום סרטן השד