cnf

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/01/2007 | 15:49 | מאת: mali

מעונינת במידע לגבי התרופה CNF-

01/01/2007 | 16:19 | מאת: אנה גולדברט

מלי היקרה שלום, שלחתי את שאלתך לאחד היועצים ואני מקווה לתשובה בהקדם. בברכה, אנה

01/01/2007 | 23:19 | מאת: ד"ר אשר שלמון

מלי שלום האם את מתכוונת למשלב הכמוטרפי CNF (מיטוקסנטרון במקום אדריאמיצין או אפירוביצין) שניתן אשר ניתן לסרטן השד? האם כוונתך לתרופה אחרת? אנא מסרי יותר פרטים כדי שאוכל לענות לך לעניין.

02/01/2007 | 09:00 | מאת: mali

לכבוד דר שלמון כן ,הכוונה למשלב כימיוטרפי CNF בטיפול בסרטן השד. קראתי שהטיפול בתרופה זו אינו שכיח. פרטים נוספים:אמי בת 60 ,לאחר ניתוח הוצא גידול 1ס"מ והאבחנה infiltrating carcinoma grade3 והטיפול שהוצע לה הוא cnf ןשאלתי האם יש נסיון עם תרופה זו(אני מבינה שכל מקרה לגופו) תודה מראש

מנהל פורום סרטן השד