צביעת שיער שצמח אחרי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/08/2006 | 07:56 | מאת: אלקה כוכב-יאיר

השיער שנשר מראשי בעקבות טיפול כימותרפי צומח עתה וברצוני לצבוע אותו. האם יש בכך סיכון? האם יש סוגים מומלצים של צבעי שיער (שאינם מסרטנים)?

26/08/2006 | 01:16 | מאת: מירי.ב.

הי אלקה, גם שלי צומח לאחר טיפולים, לפני חודש צבעתי לראשונה, השתמשתי בצבע רגיל......נראה שיותר מחצי עולם מסרטן ואני מרגישה שעכשיו יותר מתמיד אני רוצה לחיות ולהיראות מטופחת. עשיתי לי יום פינוק במספרה ויצאתי משם בהרגשה נפלאה ששוב חיי חזרו למסלולם הרגיל. אני משתדלת לאכול בריא, לעשות ספורט, פחות להתעצבן, להגן על הגוף משמש אבל על צבע ממש בריא עוד לא שמעתי וכנראה שאין. לדעתי אין לך ממה לחשוש, הרי בערך כל העולם ואחותו צובע ואף אחד/ת עוד לא חלה מזה. עברת את הקשה מכל, אני מאחלת לך שתרגישי טוב תמיד, תחיי טוב ותיראי במיטבך עם או בלי צבע. שבת שלום, מירי.ב.

26/08/2006 | 14:09 | מאת: אנה גולדברט

אלקה היקרה שלום, ד"ר גיפס ענתה על שאלה זו לפני זמן קצר: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-146,xFT-220593,xFP-220734,m-Doctors,a-Forums.html באם תבחרי לצבוע את שיערך אני מקווה שתהני. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד