טיפול מניעתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/08/2001 | 13:38 | מאת: ליאורה

האם חולה שיש לה גן הנושא את המחלה חייבת לעבור ניתוח לכריתת שחלות,ואם כן מתי?

05/08/2001 | 10:20 | מאת: צוות אחת מתשע

ליאורה שלום, באתר העמותה של אחת מתשע תוכלי לקבל אינפורמציה אודות סרטן שד וגנטיקה. כתובת האתר: www.onein9.org.il במדור מידע/מידע רפואי/סרטן שד תורשתי בהצלחה

06/08/2001 | 10:39 | מאת: טל

מברור מעמיק ויסודי שלי, ככל הנראה יש קשר בין סרטן השד לסרטן השחלות שמאוד קשה לאבחון. הגישה המחמירה היא להוציא שחלות. אבל..... ברור שכל מקרה לגופו ותלוי בגיל ועוד בהרבה שקולים נוספים.

מנהל פורום סרטן השד