תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/02/2020 | 23:01 | מאת: נטלי

בת 32, בתוצאות אולטאסונד צויין בשעה 3 גוש סולידי בלתי מוגדר, היפו-איקואי 2 ס"מ ושאין בלוטות לימפה מוגדלות בבית השחי.הממצא BIRADS 4B וצריך לייעוץ כירוג וביופסה. אשמח לדעת מה התוצאות הללו אומרות והאם אני אמורה להילחץ ולהקדים את התור לכירוג.

הי נטלי, נשמע שיותר חשוב כרגע שתבצעי ביופסיה בהקדם ולאחר מכן תקבעי תור לכירורג. את מוזמנת להגיע אלי אם תרצי ואוכל לבדוק ולהסביר הכל יותר בפירוט. האם קבעו לך דרך המכון בו ביצעת את האולטראסאונד? בד"כ כל גוש בשד שהוא מעל 1סמ דורש ביופסיה גם אם רוב הסיכויים שאינו סרטני. במקרה שלך ציינו רמה בינונית של חשד. בהצלחה, בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד