בת 62 עם סכרת סוג 1 כבר 60שנה לוקחת יוטירס ו3כדורים ללחץ דם אני היפו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/02/2020 | 17:48 | מאת: דורית

שלום בת 62 סכרת סוג 1 60 שנה מאוזנת פחות או חותר לוקחת יוטירסק ו3כדורי לחץ דם מאוד פוחדת על עצמי ממש חיה בפחדים בודקת לפחות אתץ השדיים 3פעמיים בשבוע הנקתי 2ילדים 8שנים שמתי לב שיש לי מין נפיחות מאיפה שהתינוק היה יונק ומים לבנבן ונפוח גם בשד השני אבל פחות אבל כם נפוח הייתי ישר בבדיקה והכירורג אמר שזה דבר ידוע מין בלוטת חלב שמתמלאה אולי וישר הרגיע אותי וזה לא סרטן עשיתי ממוגרפיה ואולטרא סאונד לפני 7חודשיים רציתי גם את דעתך והעם כל נפיחות ומה שתיארתי חייב להיות סרטן העם אים שינויים בגיל כזה בכל דבר בגוך אשמח מאוד לתשובה מרגיעה

שלום דורית, ההרגשה שלי רגועה כשאני קוראת את התיאור שלך. יש מעט שינוי אבל די סימטרי, בדק אותך רופא שלא חשד, ביצעת ממוגרפיה ואולטראסאונד - שלא הדגימו ממצאים ובטח לא חשודים. ככל הנראה (כך נשמע לי לפחות) תקין. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד