אבחנה לסרטן השד לאמי בת 83

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/12/2019 | 14:33 | מאת: חיה

מהי האבחנה ודרך טיפול של infiltrating mucinous adenocarcinoma grade 2

שלום חיה, נשמע שהאבחנה כבר ניתנה, בד"כ דרך האבחנה היא בביופסיה. הטיפול תלוי בהרבה דברים כולל הגיל והמצב הבריאותי. דבר ראשון רוצה לעודד ולשלוח איחולי החלמה מהירה, ולהסביר שבגיל מבוגר בדרך המחלה לא מאד אגרסיבית, והרבה פעמים ניתן להסתפק בטיפול הורמונלי בכדורים. בדרך כלל הטיפול כולל ניתוח. אבל כאמור אם המחלה מגיבה לטיפול תרופתי זה מצוין להסתפק בכך. מוזמנת להגיע למרפאתי ליעוץ אם תרצי. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד