הסתיידויות בשד - שאלות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/12/2019 | 10:09 | מאת: דנה

שלום, ממצאי ממוגרפיה: הסתיידויות עדינות בזנב השד, בודדות, birads 3 - ממצא כנראה שפיר. האם אפשר לעשות כבר ביופסיה? האם ניתן להסיר את ההסתיידויות ההלו במסגרת ממטומיה או חייב ניתוח ? לחוצה בנושא.. תודה רבה מראש דנה.

הי דנה, לא ציינת מה גילך ואם זו ממוגרפיה ראשונה (האם יש צילומים קודמים ללא הסתיידויות?) גם אני מעדיפה לקחת ביופסיה מוקדם ופחות מעדיפה "לעקוב" והדרך לקחת הביופסיה היא בממוטום. רק לאחר תוצאה נדע אם בכלל מומלץ ניתוח... כלומר אם צריך. מאחלת לך בהצלחה ובריאות שלמה. מוזמנת ליצור קשר גם איתי אם צריכה במרפאה.

08/12/2019 | 05:27 | מאת: דנה

אני בת 50 ממוגרפיה קודמת ללא הסתיידויות, כתוב המלצה לממוגרפיה עוד חצי שנה. האם אפשר למנוע ממני לבצע ביופסיה כבר כעת ? תודה רבה רבה.

מנהל פורום סרטן השד