תוצאות בדיקת ממוגרפיה+ אולטרהסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/11/2019 | 18:56 | מאת: אביבה

שלום למומחים, אני בת 50. עשיתי פעם 1 ממוגרפיה+ אולטרה סאונד. התשובה יצאה תקינה אך מצויין שעלי לעשות עוד חצי שנה שוב אולטרהסאונד,עקב סמיכות איסמטריה בשד שמאל. האם אני בסיכון?או שאני יכולה להיות רגועה?? אם הכל תקין מדוע עלי לעבור שוב אולטרה סאונד בזמן קצר?? אציין, שאין לנו היסטוריה של סרטן שד במשפחה.תודה רבה!!

הי אביבה, נשמע שכרגע אין כל דבר מדאיג בבדיקות שלך. לצערנו, העדר מחלה סרטנית במשפחה לא מהווה תעודת ביטוח לכך שלא יהיה אצל מישהו בתור פעם ראשונה. לכן הרופא בוחר לעשות מעקב פעיל ובדיקות סדירות גם אולטראסאונד לאחר חצי שנה, כדי לעקוב שלא הופיעו ממצאים חשודים. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד