קרציניומה חודרנית - ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/11/2019 | 23:17 | מאת: Kat bd

בת 73 שני גושים קטנים בשני השדיים פלוס גוש בלימפה ימין וזקיף צד שמאל צריכה לקבוע ניתוח לשבוע הבא קצת חוששת מהניתוח קרציניומה חודרנית זה סרטן קשה? קל? צריך בד"כ כימו? האם צריך חוות דעת נוספת? לא ראיתי אונקולוג עדיין הייתי רק פעמיים אצל הרופא ובפעם השנייה נשלחתי לניתוח

שלום לך, מקווה שכבר פגשת אונקולוג או שערכת שיחה יותר מפורטת עם הכירורג. אלו שאלות שצריכות להענות פנים אל פנים. היום קרצינומה של השד הופכת להיות יותר ויותר נפוצה והטיפול בה יותר יעיל. האם זה סרטן קשה? אין לי את הנתונים לענות לך אך בדרך כלל כפי שאמרתי יש מרפא והטיפול מאד יעיל. וגם לא יודעת אם תזדקקי לכמותרפיה. את צריכה לדון בכל זה עם הכירורג, ולאחר הניתוח להתייעץ עם אונקולוג. מוזמנת גם אלי אם תרצי לעוד חוות דעת. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד