תוצאות בדיקה לחוצה קצת

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/10/2019 | 19:43 | מאת: רבקה

שלום, קצת לחוצה אמא ל2 ילדים. בת 31 הרגשתי גוש בשד פניצי לכירוג שטוען שלא מרגיש כלום ביצעתי אוחטרסאונד והתוצאות הן: שד ימין בשעה 8-9 כ3 ס"מ מהפטמה מודגם ממצא היפואקוני מוגדר בחלקו בקוטר של 1.3 ס"מ birads3 נראה כהתאגדו רקמתית לבצע אולטרסאונד עוד 3 חודשים

הי רבקה, לא נשמע מדאיג במיוחד, לפי הציון שנתנו לבדיקה מדובר בגוש שפיר. יש לעקוב אחריו לאחר 3 חדשים. לפעמים מומלץ לבצע ביופסיה - וזה נותן תשובה חד משמעית לגבי טיבו. מאחלת בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד