גילוי גוש נוקשה בגודל 1סמ בשד שמאלי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/10/2019 | 07:52 | מאת: שיר

בת 52 מיששתי בשד שמאל וגיליתי גוש נוקשה בגודל 1סמ. בפניה לכירורג שד אכן אושר הגוש הסולידי כמוכן 2קשריות נפוחות באותו צד שמאל. הכיררוג שלח אותי למומוגרפיה ואולטראוסאונד. האם עצם זה שנמצאו גם קשריות נפוחות בבית השחי זה מראה על ממאירות הגידול. ?

הי שיר, נשמע שמצאת גוש חשוד, ומקווה שכבר יש התקדמות של ממוגרפיה ולקחו ביופסיה, שיכולה לאשר שמדובר בגידול או לתת תשובה אחרת טובה יותר. זה שממששים בלוטות זוהי עובדה - שוב - לא חד משמעית, עד שאין משם ביופסיה. לפעמים יש בלוטה/ות תגובתי/ות. מאחלת לך בשורות טובות

מנהל פורום סרטן השד