תוצאות אוטרה סאונד מעודכנות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/09/2019 | 17:24 | מאת: איתן

שלום,אשתי עברה בדיקת ממוגרפיה+א.ס ונמצאו הממצאים הבאים. שד שמאל בשעה 12 2 ס"מ מהפטמה הודגם גוש היפואקוגני מוגדר היטב בגודל 1.2 ס"מ ממצא חדש. אותו שד גם בשעה 3 כ 5 ס"מ מהפטמה בגודל 1.4 ס"מ תהליכים ציסטיים מרובים הודגמו בשד עד כ 2 ס"מ בית שחי אין בלוטות מוגדלות Birads2 שד ימין. תהליכים ציסטיים מרובים הודגמו בשד עד כ 1.8 ס"מ בית שחי אין בלוטות מוגדלות Birads2. היא מאוד מודאגת מהממצאים,האם זה נראה מדאיג? תודה

הי איתן, התוצאות לא נראות/"נשמעות" מדאיג. נשמע שמדובר שממצאים שפירים (=שאינם סרטניים) בשד. יש הרבה כאלו להרבה נשים. אלו ממצאים מקריים לרוב ולא מדאיגים. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד