נויטרופילים גבוהים האם מונע כימוטרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/09/2019 | 16:53 | מאת: נאוה

מחר אני אמורה לקבל את הטיפול השני של a-c. בספירת דם היום: wbc=21.17, neutro % = 84.4 Lympho% = 10.6 Mono % = 3.4 Neutro abs. = 17.86 האם זה אומר שלא אוכל לקבל טיפול מחר?

הי נאוה, אני רוצה לציין שאני כירורגית ולא אונקולוגית ולכן פחות עוסקת ומבינה במתן טיפול כמותרפי. עם זאת אציין שמצד אחד דוקא ספירה נמוכה יותר בעייתית לקבלת כמותרפיה אבל מאידך הספירה הגבוהה יכולה להעיד על זיהום... בריאות שלמה. מקווה שיסתדר.

מנהל פורום סרטן השד