בדיקת PET-CT לפני ניתוח להסרת גידול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/07/2019 | 21:32 | מאת: רינה

התגלה אצלי גידול בגודל 1.2 ס"מ עם +ER +PR. ובמרחק 1.5 ס"מ ממנו גידול זעיר נוסף. האם רצוי לבצע בדיקת PET-CT לפני ניתוח? תודה

הי רינה, מתנצלת על העיכוב בתשובה. קשה ולעיתים לא אחראי לתת תשובה מתיאור כל כך קצר וללא בדיקה שלך עם כל החומר. באופן כללי (בגדול) הייתי אומרת שגידול בכזה קוטר, עם מאפיינים כאלו (הורמונליים) ללא עדות למעורבות בלוטות לימפה - לא מצריך PET. לא ציינת דבר לגבי הבלוטות. בריאות שלמה החלמה מהירה

מנהל פורום סרטן השד