בירור אולטרה סאונד שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/07/2019 | 20:36 | מאת: מיכל

לאחר ממוגרפיה רקמת שד סמיכה בוצע אולטרה סאונד גוש ברקמה הרכה גוש בשעה 10 במרחק 3 סמ מהפטמה בגודל 6 ממ בצורה אובלית .במנח מקביל לרקמה בגבולות חדים במרקם היפואקואי . ייתכן ציסטה לא צלולה .BIRADS3 מומלץ מעקב סונוגרפי בעוד 6 חודשים. האם אני מריכה לגשת לכירורג שד ולחכות כל כך הרבה זמן למעקב

הי מיכל, ברור שאני מציעה לגשת לכירורג. זו הסיבה שיש אותנו :) עדיף מישהו שישב ישמע את הרקע הרפואי ואז יבדוק, ויוכל להסביר לך פנים אל פנים את מה שאני יכולה רק לנסות כאן. הוא גם יעריך מתי כדאי לחזור על הבדיקה. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד