כאבים בפטמה עם הפרשות חלבית

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/05/2019 | 13:21 | מאת: מישהי

מאתמול כשאני לוחצת על הפרטיות יוצאת הפרשות חלבית ויש לי כאבים בפטמה. אני אם לשתי בנות הקטנה בת 3 שנים והפסקתי הנקה לפני יותר משנתיים.

שלום לך, בדרך כלל אין שום סימן מדאיג בהפרשות לבנבנות מהפטמה - חלביות ככל הנראה. כל ההפרשות הלבנבנות-צהבהבות-חלביות הן בגדר התקין. הפרשה דמית מצריכה חד משמעית בירור, ובכל מקרה מומלץ ביותר להבדק אחת לחצי שנה -שנה מגיל 30. כמו כן הפרשה יכולה להיות בתחילת הריון. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד