שאלה לגבי בלוטה אינטרממרית

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/05/2019 | 23:24 | מאת: הילה

כל שנה אני עושה אולרסאונד שד ובדיקת שד עקב בלוטת לימפה אינרטה ממרית שעוקבים אחריה כבר כמה שנים נלקחה ממנה ביופסיה בהיותי בת 37 והיה תקין ומאז במעקב כיום אני בת 44 כמעט . ובאולטסאונד האחרון נכתב כי הבלוטה הנה בגודל 0.66. ס"מ BIRADS 2 כאשר הגודל שלה לפני שנה היה 0.64 ולפני שנתיים 0.53. והתחילה מגודל של 0.44 כלומר שמתי לב שהיא מעט גדלה כל שנה האם זה תקין ?

הי הילה, הבלוטה לא מדאיגה כלל. האם את עושה רק אולטראסאונד או גם ממוגרפיה? מומלץ לבצע ממוגרפיה מגיל 40. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד