נגישות
נגישות

גירוד בשדים לאחר שחזור מלא ב2 הצדדים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/04/2019 | 13:33 | מאת: ואסקו

אשתי כעשר שנים לאחר סרטן שד מטופלת בטמוקסיפן והמעקב שוטף . שיחזור ב2 הצדדים. משום מה מידי פעם נתקפת בגירודים חזקים ומציקים ב2 הצדדים , אין עדות לפטריה או כל סימן אחר. היתה אצל רופא עור שנתן משחה שלא כל כך עוזרת. האם יש עדויות למקרים כאלו במטופלות אחרות . שאלה נוספת לאור הגילויים האחרונים על שתלי הסיליקון האם יש צעדים שעליה לקחת או פשוט להמשיך במעקב ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ואסקו. יש תופעות שונות ומשונות בשדיים, גם ללא שחזור וגם עם. לפעמים יש גרד בתקופות ללא טיפול אפקטיבי, ופעמים כאב. חשוב להיות במעקב של רופא לבדיקות וצילומים. לגבי החלפת שתלים - יש פלסטיקאים שמסכימים שלאחר 15 שנים יש להחליף כל שתל. אבל זוב זה תלוי גם במצב ורצון האשה. להתייעצות אינדיבידואלית. בריאות שלמה

מנהלי פורום סרטן השד