שימוש במכשיר MARGIN PROBE

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/03/2019 | 16:44 | מאת: ליאת

שלום רב אני מועמדת לניתוח למפקטומי, גוש בקוטר 13 מ"מ, שלב 1. קראתי על משכיר MARGIN PROBE. האם שמוש במכשיר מומלץ בכל ניתוח למפקטומי? האם יש חסרונות לשימוש במכשיר?

הי ליאת, למכשיר יש יתרונות ולא ידוע לי על חסרונות, לא בכל המרכזים הרפואיים משתמשים בו. אחוזי הניתוחים בהם השוליים נגועים הוא אולי 20%, אבל במאמרים עדכניים זה הוכח להיות פחות קריטי בגלל שיש השלמת טיפול בקרינה ולעיתים עי כמותרפיה. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד