ממצאים בשדבבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/03/2019 | 19:36 | מאת: nthv

בהמששך להתכתבותי הקודמת שלום. לאחר שלחצתי להקדים לי את ה us אלה הממצאים: שד שמאל:הודגם תהליך תת הדי לא מוגדר מטיל צל אקוסטי רושם של שינוי קוריות השד בקרבתו יתכן מכיל הסתידויות עדינות בקוטר 98 ס"מ ללא צביעה בדופלר birads4a ממולץ ביופיסה יש לציין שביוני עשו לי mri ללא שום ממצא ייתכן שבתוך כזה כבר נוצר משהו סרטני?אני בלחץ נוראי יצאתי מתפקוד לחלוטין רק שבוע הבא יש לי כיררוג שיפנה אותי לביופסיה אין לי שום רקע במשפחה ונעטלם לא היו ממצאים בשד הזה רק בשד ימין תמיד ציסטות מה הסכוי שזה סרטני ומה זה כל הממצאים שרשמו אשמח באמת שתעזרי לי תאמרי לי מה זה צל אקוסטי שינוי קוריות השד?מה זה הדברים האלה אני בת 39 עוד שבוע אני ממש בחרדות תודה רבה

31/03/2019 | 13:20 | מאת: מאיה

בבקשה תענו...

הי מאיה בעיקרון אין סיבה להיות בחרדה רק לתאם ביופסיה. התיאורים שנכתבו הם תיאורים של רופאי רנטגן, כלומר שפה רפואית - מתאר מה שרואים בלי אפשרות לדעת מעבר לכך. יכול להיות שמדובר בציסטה ואז הגיוני שהתפתחה גם זמן קצר לאחר הMRI. אני מציעה לחכות בסבלנות לאחר הביופסיה שיכול להיות כמובן שתצא תקינה ובכל מקרה נדע במה מדובר לאחריה. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד