מהי רקמה פברוגלנדולרית אסמטריה,

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/02/2019 | 10:36 | מאת: אדל

בממוגרפיה שבצעתי כתוב רקמה פברוגלנדולרית אסימטרית, המראה לא מוגדר כנראה שפיר ממוקם ברביע פנימי עליון....מה הכוונה...האם צריך להמשיך ברור

הי אדל, לא ציינת את גילך. אני ממליצה ברוב המקרים לבצע גם אולטראסאונד של השדיים. רקמה פיברוגלנדולרית זו הרקמה שמרכיבה את השד (בגיל הפריון לפחות) אבל לא תמיד היא צפופה בצורה סימטרית וב"דכ זה תקין. אם מדובר בממצא חדש הייתי מבקשת לחזור על הבדיקה לאחר 3 חדשים שוב. (לא ממוגרפיה רק US) בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד