טמוקסיפן ....................

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/02/2019 | 08:07 | מאת: אשרם

האם יש ההשלכות לכך אם נוטלים טמוקסיפן באופן שאינו רציף וקבוע? תודה ............

לקריאה נוספת והעמקה

הי, כמובן שרצוי לקחת טמוקסיפן (כמו כל טיפול קבוע אחר) באופן רצוף וקבוע. ניתן להניח שלא קורה דבר אם מפספסים פה ושם אבל לא כדאי לפגוע בהמשכיות הטיפול, צריכה להשמר רמה של התרופה בגוף, כי הרי כל מטרתה היא מניעת חזרת המחלה. בריאות שלמה!

מנהלי פורום סרטן השד