הצורך בביצוע כימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/01/2019 | 19:19 | מאת: לי

אימי כבת 69, אובחנה כסובלת מסרטן השד. הגידול היה כ-2 ס"מ, אשר הוצא בניתוח. KI67-50ֵ . בדיקת אונקוטייפ 29. האם הטיפול המומלץ כולל גם כימותרפיה? האם בגיל כזה יש יתרון לטיפול הקשה על פני החסרונות שלו? אנא תשובתכם...מתלבטים קשות האם לבצע את הטיפול.............

הי לי, אמך בת 69, גיל שאינו נחשב מבוגר במיוחד בתקופתנו. תוחלת החיים שלה היא של 15 שנים לפי הממוצע. כמובן שזה אינדיבידואלי וכל אדם שונה ביולוגית... נשמע שזה מקרה גבולי וכדאי לדיין את ההשלכות לכל החלטה עם רופא אונקולוג. מקווה שתחליטו מה שטוב לכם, בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד