שקע לאורך בחזה......

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/01/2019 | 21:46 | מאת: סיון

שלום הייתי לפני כ3 חודשים אצל רופאת כירוגיה שד במישוש היא אמרה שהכל תקין פתאום אחרי מקלחת ראיתי שקצת החזה שלי נראה שונה אבל היה לי קשה מאוד להבחין במה אחרי כמה ימים שנגמר לי המחזור פתאום נרגשתי את זה קצת יותר טוב מן שקע כזה די ארוך אבל לא כזה ברור רק במישוש וגם לא מובן מה הרגשתי אם זה שקע מאורך כזה או בליטה שעושה את זה , וזה נראה לי רק כשהידיים למטה כשהן למעלה זה כמעט ולא מורגש אם לא בכלל אני 8 חודשים אחרי לידה ויורדת עכשיו כל חודש קילו כי אני בתהליך ירידה במשקל, הייתי אצל כירוגיה שד כי הופיע לי נקודה לבנה על השד והיא אמרה שזה מחלב זה היה על אותו שד ושיש לי עדיין חלב בחזה, יש סיבה להילחץ? אם הייתי אצלה לפני 3 חודשים אני צריכה ללכת שוב? הדבר הזה יכול להיות בגלל שאני אחרי לידה? (אני לא הנקתי לקחתי רק אחרי יומיים כדור לייבוש וזהו) שקע שקשור לסרטן הוא מגיע רק כנקודות כאלה או יכול להיות כצורת שקע פה כמו שנראה לי שיש לי? גוש לא נראה לי שיש לי כי החזה שלי כולו גושים ומה שהרגשתי כולם היו רגילים כמו קוטג כזה. תודה.

הי סיון, כל השינויים שאת מתארת נשמעים לי כתיאור רגיל של רקמת שד, אבל מכיון שאני לא רואה אותך ולא יכולה למשש ממליצה ללכת להיבדק. שוב - יש הרבה שינוים בגוף ובשדיים לאחר הריון, לידה וירידה במשקל. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד