לא יכולה להתרגיל לטמוקסין של טבע

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/12/2018 | 14:41 | מאת: אורה

אני לוקחת מזה שנה טמוקסיפן תוצרת חוץ ומרגישה מצויין. לצערי בימים אלה קשה מאד למצוא את התרופה בקופת חולים כללית ויש רק את התחליף של טבע שלצערי גורם לי בחילה והרגשה כללית רעה. איך ואיפה ניתן למצוא את התרופה מחו"ל שלא גורמת לכל תופעה הרעות.

שלום אורה, לצערי אין לי מושג לגבי מידע מסוג זה. ניתן לפנות גם אל האונקולוג/ית שלך לשאול אם ניתן להחליף תרופה או להעלות את השאלה בפורומים שונים בפייסבוק ודומה. אולי תוכלי למצוא מי שיקנה את התרופה בחול. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד