ביופסיה ל חשד ל bcc על האף

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/08/2018 | 19:15 | מאת: פולינה

היי לפני שבועיים וחצי עשיתי ביופסיה הרופא אמר לי שתחזור תשובה תוך שבועיים עדיין לא חזרה וכעת נאמר לי שתחזור עד חודש ימים. אני ממש לחוצה לדעת תשובתה. בדכ אומרים שאם התשובה חוזרת מהר אז התשובה לא טובה האם זה אומר שאני יכולה להיות רגועה או שבאמת ההליך הזה לוקח כל כך הרבה זמן אי תשלום הביופסיה עשיתי באופן פרטי בבית חולים אלישע.

11/08/2018 | 19:23 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, בד״כ אין קשר בין סוג התשובה למשך הזמן שלוקח להשיג תשובה בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד