היסתיידוית עדינות בדד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/07/2018 | 23:20 | מאת: זק ורה

לפני כ10 שנים חליתי בשרתן הגד ועברתי כול הטיפולים וכיובן אני במעקב. ב2 ממוגרפיות אחרונות יש היסתיידוית עגינות שאילה עם זה סרתן מה טיפול? תודה

23/07/2018 | 20:20 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, קשה להבין משאלתך האם ההסתידויות הוגדרו כחשודות? מה דרגת הBIRADS? אם לא, ישנן סיבות שונות להסתידויות שפירות שאינן מצריכות בירור נוסף אט טיפול. אם כן, מניחה שהומלצה לך ביופסיה. רק בהתבוננות על הרקמה ניתן יהיה לקבוע האם סרטן ומה סוגו והטיפול יקבע בהתאם לכך בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד