תוצאות ביופסיה בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/07/2018 | 22:20 | מאת: אולא

שלום רב , אחרי שעשו לי ביופסיה מחד הגושים הנמצאים בשד , תוצאות הביופסיה היו BENIGN BREAST TISSUE WITH NO MALIGNANCY breast tissue with no specific pathalogy findings אני מאוד לחוצה שלא הגדירו מה סוג הגוש האם זה מעיד על כך שלקחו ביופסיה מרקמת השד ולא מהגוש עצמו ? תודה מראש

23/07/2018 | 20:15 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, כפי שהבנת תשובת הבדיקה היא תקינה. חשוב לדעת אם יש התאמה בין הממצא שדגמו לבין התשובה. מבלי כל הפרטים לא אוכל לתת לך תשובה מדויקת. חשוב שהכירורג שלך יעבור על הבדיקה עם הרדיולוג. אנא גשי אליו בהקדם. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד