סרטן שד גרורתי לעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/07/2018 | 19:01 | מאת: טלי

שלום רב..מטופלת מזה כשנתיים באייברנס 125 ולטרוזול..עורכת כל חודש חודשיים בדיקות מרקרים..בחודש מאי מרקר 15-5 עמד על 23.7 בבדיקה שנעשתה היום הוא עומד על 28.3 האם הדבר מעיד על משהו חלילה? או ששינויים קטנים כאלה (למעלה או למטה יכולים לנבוע מסיבות אחרות) כמו כן אם חלילה הוא עולה מעבר ל30 בבדיקה הבאה...מה צריך לעשות?

16/07/2018 | 21:11 | מאת: פרופ' דינה לב

הי טלי, לצערי אין לנו כרגע בפורום אונקולוג וכדאי שתתיעצי עם האונקולוג שלך. בכל מקרה העליה היא קטנה ועשויה להיות סטית תקן ובכל זאת כמובן שתמשיכי לעקוב וכמו שכתבתי למעלה תפני את השאלה לאונקולוג המטפל בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד