בדיקה לשלילת שד פאג'ט

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/07/2018 | 17:14 | מאת: דנה

שלום, יש לי כמה בליטות קטנות (קוטר 2מ"מ) על פיטמת שד ימין, הייתי אצל כירורג, שלח לרופא עור, רופא עור המליץ ושמתי דרמקומבין. לצערי לא עזר, ולא עבר. קראתי קצת ומצאתי כתבות על פאג'ט. לאיזה רופא כדאי ללכת? צריכה דחוף לשלול את זה. תודה רבה

07/07/2018 | 07:50 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, הממצאים שאת מתארת מתאימים לבלוטות מונטגומרי שמתבטאות כבליטות קטנות ע״ג העטרה. זהו ממצא פיזיולוגי שאינו מצריך כל טיפול ואינו מדאיג. מחלת פאגט מתבטאת כגרד, קילוף עור, פריחה, שינויים בצבע ובמראה הפטמה והעטרה. כדאי שתחזרי לבדיקת כירורג שד ואם ישנם ממצאים היכולים להתאים לפאגט תשלחי לביצוע ביופסיה. בבריאות, דינה

07/07/2018 | 11:43 | מאת: דנה

תודה רבה פרופסור. יש פרטים שנראים לי חשובים ששכחתי להגיד שאני בת 56, ושזה מאוד כואב על הפיטמה ושיש לי כאב ותחושה של גוש כואב בבית השחי. האם יש רופא כירורג שד מומלץ? ממש תודה

07/07/2018 | 19:28 | מאת: פרופ' דינה לב

הפרטים שמסרת מצדיקים בדיקת כירורג שד בהקדם דינה

מנהל פורום סרטן השד