אדמומיות בשד הימני ,מה הסיבות?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/06/2018 | 23:53 | מאת: ענת

שלום בת 50.בריאה. לפני יומיים ראיתי בשד הימני סביב העטרה כתם אדמומיות.הוא לא מקיף את כל העטרה.רק בחציה. ברור לי שאגש לכירוגית שד.אך ממה זה נובע?אני בלחץ

10/06/2018 | 06:49 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב קיימת אבחנה מבדלת נרחבת לאודם בעור השד ברוב המקרים מדובר במשהו שפיר עורי כמו אלרגיה, זיהום דלקת וכו. באופן נדיר אודם יכול להיות סימן לגידול בשד. טוב שאת הולכת להבדק. הכירורגית תוכל לראות את הממצא ובאם יש צורך תשלח אותך לבדיקות נוספות בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד