גוש בצד ימין אצל נערה בת 22

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/05/2018 | 11:26 | מאת: יויו

שלום בתי בת ה22 הרגישה גוש באיזור הפטמה. לאחר אולטרא סאונד הובחן בשד ימין גוש עגול מוצק,בעל גבולות חדים, 1 ס"מ בקוטר. שעה 3 קרוב לםטמה. נלקחה ביופסה. אין לנו עבר משפחתי מה זה אומר? האם יש אפשרות שזה לא גידול סרטני? לחוצה!!!

17/05/2018 | 19:55 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, רוב הגושים בנערות בגיל של בתך הם שפירים וגם התיאור של הUS שפירטת מתאים יותר לממצא שפיר כך שאין מקום לחרדה עצומה בשלב זה. כמובן שתשובת הביופסיה תקבע את טיב הממצא באופן חד משמעי. בבריאות, דינה

19/05/2018 | 08:59 | מאת: יויו

שכחתי לציין שכתוב גם שהממצא באולטרא סאונד הוא שומני גלנדולרי. מה זה אומר? תודה וחג שמח

מנהל פורום סרטן השד