ביופסיה תחת US להסתיידויות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/05/2018 | 04:21 | מאת: איילת

שלום, אמי בת 81 לאחר מסטקטומי בשד ימין ב1990 ולפני שנתיים למפקטומי בשמאל. עברה ביופסיה לאחר שראו הסתיידויות בשד שמאל גם בממוגרפיה וגם בUS. הביופסיה היתה בהנחיית US כדי להקל עליה. נלקחו כמה דגימות. האם זה מספיק מדוייק תחת US, לאבחון הסתיידויות? תודה על תשובתכם.

15/05/2018 | 20:49 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, ביופסיה להסתידויות נעשית בד״כ תחת ממוגרפיה. אבל אם הרדיולוג והכירורג של אמא חשבו שניתן לעשות ביופסיה תחת US אז סימן שהממצא נראה גם בבדיקה זו. תמתינו לתשובה ואז תשאלו את הכירורג האם אכן היה מספק בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד