MRI בית שחי ?להילחץ?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/04/2018 | 18:19 | מאת: שי

שלום פניתי לבדיקה MRI לאחר שיש לי נפיחות כחודש בבית השחי ללא כאב אני בחור בן 26 ללא מחלות רקע -ביצעתי US בית שחי תקין ללא מצאים -להלן תצאות MRI בדיקת בלוטות כולל דיכוי שומן במישורים שונים כולל הזרקת גדוליניום ממצאים: מודגמת בלוטת בית שחי בקוטר 1.3 ס"מ עם מרכז שומני העוברת האדרה מינימלית אחרי הזרקת גדולניום ,כנראה בלוטה ריאקטיבית דרוש המשך מעקב סונוגרפי. מודגמים אותות תקינים מלשד העצמות ומרקם השרירים. מה זה אומר כי הנפיחות עדין קיימת אבל בלי כאב האם אני צריך ללכת לרופא שוב האם להילחץ?זה סרטן?

30/04/2018 | 23:28 | מאת: פרופ' דינה לב

הי שי, תשובת הmri, כפי ששלחת, מדגימה קשרית לימפה שאינה נראית חשודה לסרטן אלא לקשרית תגובתית (ממצא שפיר) בבית השחי. לאור העובדה שתלונותיך נמשכות, כדאי מאד שתחזור לרופא המטפל לשם בדיקה חוזרת והמשך בירור בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד