נוזל שיוצא מחור הביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/04/2018 | 18:50 | מאת: שיר

שלום רב, בביופסיה שנערכה לי הרופאה אמרה שהיא חושבת שזה חלב שהתייבש, בתשובתך הקודמת אמרת שהיא כנראה התכוונה לגלקטוצלה.מאז הביופסיה נוזל לי ממקום כניסת מחט הביופסיה נוזל בצבע כתמתם ולפעמים גם דם. בשלושת הימים הראשונים יצא הרבה מאוד ומאז יוצא מעט. הגוש נעלם אבל במקומו נוצר גוש חדש קשה מאוד ליד חור הביופסיה. אני מניחה שהגלקטוצלה התפוצצה בביופסיה.. האם זה סביר שהחתך של הביופסיה לא התאחה ועדיין נוזל לי דם מעורב עם חלב משם? או שאני צריכה ללכת להבדק? תודה רבה מראש!! אני מעריכה זאת מאוד.

19/04/2018 | 08:00 | מאת: פרופ' דינה לב

היי שיר, כן, סביר שהנוזל שהיה כלוא בתוך השד מוצא את דרכו החוצה דרך החור הקטן של הביופסיה. כדאי שתבדקי כדי שיוודאו שלא מתפתח זיהום באזור הזה במיוחד אם מופיע כאב, אודם, חום וכו בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד