בליטה בבית השחי MRI US

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/04/2018 | 13:31 | מאת: מור

היי אני פונה שוב כי עניתם לי בעבר ברור לי שזה רק פורום . שלום פרופסור קראתי על מספר מקרים באינטרנט שUS פיספס בלוטות. אני גבר בשנות ה20 ללא מחלות רגע עם בלוטה בבית השחי שמורגשת לכול מי שנוגע בה(רופאים אחיות טכנאים) ובמהלך היום הרגשה של לחץ בגלים לכיוון החזה והכתף ולפעמים פעימות. האולטרסאונד יצא תקין ואני מחכה לפענוח של MRI רכמות רכות בבית השחי. קראתי על מספר של נשים באינטרנט שביצעו בדיקות הדמייה ודברים התפספסו ורק לאחר לקיחת ביופסיה הכול הסתדר. שאלתי אלייך האם לאחר קבלת MRI פענוח במידה וארצה לבצע ביופסיה זה דרך רופא מומחה? ומה הסיכוי MRI בית שחי יפספס את הבליטה שמורגשת לי בבית השחי ? דוקטור בנימה אישית אני חייב לציין שאולי אם הייתי מקבל תשובה הייתי פחות לחוץ אבל אף אחד לא נותן לי תשובה אני בחור צעיר ומוטרד מזה..האם יש לך הצעה/רעיון מה לעשות אחרי תוצאות MRI אני רק רוצה לדעת מה הכיוון של זה למה זה נפוח ללא כאב אבל עם תחושות מוזרות אני מפחד רק מהחמור ביותר.... האם מחלה מהסוג הזה יכולה להתפספס אחרי 2 הדמיות? ממש לא בא לי להתעסק בזה אבל משהו מציק לי אשמח אם תוכלי לתת לי פה תשובה על סמך הידע הרב שלך וניסיונך תודה וחג שמח

18/04/2018 | 07:08 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, לאחר הmri חשוב שתגש להבדק ע״י רופא שמבין בתחום ויוכל לבדוק אותך ולעקוב אחריך. MRI היא בדיקה מאד רגישה ואם יש ממצא בבית השחי הסבירות מאד גבוהה שהיא תדגים אותו. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד