גבר צעיר ..חזה?לימפות?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/04/2018 | 17:53 | מאת: שי

שלום אשמח אם תוכלו לענות למרות היותי גבר גם אם הפורום לא הכי מתאים לי. אני בן 26 ללא מחלות רקע במשך כמעט שבועיים מורגשת נפיחות ללא כאב בבית השחי עם תחושה של זרם /לחץ שבא גלים לכיון הכתף צוואר לחי ושריר החזה כלומר כול סביב בית השחי. פניתי למיון הוחלט על ספירת דם שיצאה תקינה. בדיקת HDL שיצאה תקינה. ואז אולטרסאונד בית שחי ימין +צוואר ימין.הרדיולוגית רשמה לי שאין לי עדות לשום ממצא ובלוטות הלימפה הן בצוואר והן בבית השחי תקינות וגם בלוטת המגן בצוואר. שאלתיי אליכן..מכיוון שאני מרגיש גם באזור החיבור של שריר החזה עם בית השחי אותה תחושה של אי נוחות וכאילו השריר טיפה קשה יותר . אז זה שלא בדקתי בדיוק על הנקודה הזו עם אולטרסאונד זה מטריד? כלומר בהתאם לתיאור שלי נראה לי שמקור הכאב הוא מבית השחי ואני מרגיש בכול המסביב ,והלימפות נבדקו ויצאו תקינות זה מפחית את הסיכון שפספו משהו בחזה? אפשר להיות רגוע בקיצור? תודה על המענה

10/04/2018 | 06:19 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, לפי האינפורמציה שסיפקת לא נשמע כי מדובר בבעיה שמקורה בשד. באם התלונות נמשכות אמליץ שתפנה לרופא המשפחה לשם בירור נוסף. הבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד