תוצאות ביופסיה בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/03/2018 | 10:59 | מאת: מכל

שלום, עשו לי שלוש ביופסיות באותו הזמן, להלן התוצאות. אשמח לתשובה. תודה left breast-11-12 oclock-flbroadenoma left breast - 1 oclock- myxold flbroadenoma left axilla- focal expanslon of mantle cells' most probably reactlve pending immunostalns for confirmatlon הראשון פיברואדנומה, הבנתי, מכירה כבר היה לי והוציאו בניתוח בשד ימין. מה ההבדל בין הראשון לשני? ומה התשובה של בית השחי? מה הכוונה " most probably ? אני מבינה שזה "קרוב לוודאי" אך האם אין תשובה חד משמעית? תודה רבה על התיחסותך

25/03/2018 | 22:48 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, פיברואדנומה מיקסואידית (כפי שנקבע ע״י הפתולוג לפי המראה המיקרוסקופי שלה) הינה פשוט סוג של פיברואדנומה כמו זו המוכרת לך. לגבי התשובה מבית השחי, התשובה אינה סופית כי ישנן צביעות שמחכים להם שצריכות לאשר כי מדובר בבלוטות תגובתיות. ממליצה לך לחזור לכירורג שלך לדון באם יש צורך בהמשך מעקב ו/או טיפול בבריאות, דינה

29/03/2018 | 11:59 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך. שאלה נוספת בבקשה, עשיתי את הביופסיות בתאריך 19/03/18 – לפני עשרה ימים ועדיין בית השחי מאוד כואב לי, ממש כואב לי להרים את היד וגם ללבוש חולצה, האם זה אמור להיות ככה? האם אני צריכה לבדוק את זה?

29/03/2018 | 11:58 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך, עוד שאלה בבקשה, עשיתי את הביופסיות בתאריך 19/03/18 – לפני עשרה ימים ועדיין בית השחי מאוד כואב לי, ממש כואב לי להרים את היד וגם ללבוש חולצה, האם זה אמור להיות ככה? האם אני צריכה לבדוק את זה?

מנהל פורום סרטן השד