מימצא בבדיקת אולטרהסאונד שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/03/2018 | 21:40 | מאת: חנה

ציטוט מהבדיקה: "... בחלק חיצוני עליון שעה 10 בגבול עם האקסילה הודגמה קשרית ממרית מוגדרת בקוטר 1 ס"מ - 2 BIRADS". מה זה אומר?

22/03/2018 | 06:11 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, בתוך רקמת השד ישנן קשריות לימפה קטנות. לפעמים ניתן לראות אותן בהדמיה, בעיקר בus. זה מה שמתואר אצלך. ממצא שפיר לחלוטין ולכן מוגדר כbirads2 שזו טרמינולוגיה רדיולוגית לממצא בהדמיה שאין בו שום סבירות לממאירות. בבריאות, דינה

22/03/2018 | 21:10 | מאת: חנה

ערב טוב, תודה רבה על המענה המהיר והמנוסח בבהירות למי שלא מצוי בטרמינולוגיה רפואית. בברכת שבת שלום וחג שמח, חנה

מנהל פורום סרטן השד