גרידה בכל איזורי הגוף

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/03/2018 | 23:35 | מאת: מ

שלום אמא שלי חולת סרטן שד גרורתי לעצמות ומטופלת בלוטרזול וויטמין סי תוך ורידי עשתה פט סיטי לפני חודשיים והיתה תגובה מעורבת לטיפול הגושים בשד ובבית השחי ירדו אבל בעצמות הגרורות יותר בולטות אבל משבוע היא מגרדת בכל איזורי הגוף גרידה בלתי פוסקת מה יכול להיות ואיך להקל על הגירודים??ומה הסיבה לכך

18/03/2018 | 06:43 | מאת: פרופ' דינה לב

בוקר טוב, לא אוכל לתת לך תשובה מוסמכת בהעדר נתונים נוספים ובדיקה. אמליץ שתתיעצו מיד עם האונקולוג של אמא בשאלה של אלרגיה לטיפול או האם הגרד קשור למחלה עצמה (או למשהו שאינו קשור) הם יחליטו באם יש צורך בהמשך בירור וייעצו על טיפול מתאים בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד