האם יתכן שזו גרורה ?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/02/2018 | 01:22 | מאת: שגית

בהמשך לשאלה מטה אשמח לשמוע את דעתך.. האונקולוגית שלי לא התרגשה... בגלל תשובת ה PET ולא חשבה להמשיך ברור אני מודאגת היות וקראתי על מישהי שהיה לה ציסטה שהתבררה כגרורה העניין הוא שאני בסוף הטיפולים... וטופלתי כאילו לא היו גרורות וכעת אני צריכה לעבור ניתוח שד האם נכון שכשמדובר בגרורות לא מנתחים... ????

27/02/2018 | 13:30 | מאת: פרופ' דינה לב

היי, לאור העדר קליטה בPET הסבירות הגבוהה היא שאכן לא מדובר בגרורה אלא ממצא שפיר אקראי. ולכן המלצתה של האונקולוגית נכונה - להמשיך לניתוח ולעקוב אחר הממצאים בכבד בהמשך. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד