בדיקת סמנים ״מרקרים״

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/02/2018 | 19:10 | מאת: חסוי

היי , לפני כשנתיים חליתי בסרטן השד, מאז אני כל 3 חודשים עושה את הבדיקת דם של הסמנים ״מרקרים״ פעם ראשונה שהופיעה לי תוצאה של בדיקה e170c125 עם תוצאה של 24 מישהו יודע מה משמעות הבדיקה???

21/02/2018 | 20:01 | מאת: פרופ' דינה לב

היי, ראשית, מהי הסיבה שאת עוברת בדיקה למרקרים כל שלושה חודשים? שנית, האם כוונתך CA125? אם כן אין מדובר בערך גבוה אך כמובן כדאי שתתיעצי עם האונקולוג המטפל בך בנוגע לבדיקה בבריאות, דינה

21/02/2018 | 20:21 | מאת: אורנה

היי תודה על תשובתך, אני עוברת בגלל העבר הרפואי שלי ... מאוד מוזרה לי שאין משמעות בשום מקום לבדיקה הזו... אגב הייתי אצל רופא נשים לפני כשבועים והכל תקין תודה לאל..

מנהל פורום סרטן השד