טיפול הורמונלי בפסלודקס

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/01/2018 | 18:25 | מאת: אנה גיל

האם יש יתרון לטיפול בזריקות פסלודקס בשילוב פלבו, או שעדיף להתחיל טיפול הורמונלי בפסלודקס לבד, ורק אם לא יימצא יעיל דיו בשימור או שיפור בגרורות קיימות, להוסיף גם פלבו ?

23/01/2018 | 22:38 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

עדיף ביחד, בעיקר כי זה לא נבדק בצורת מתן כזו (הוספה אחרי התקדמות) ולא ברור אם יהיה יעיל, וגם כי לא תקבלי אישור מהקופה להוסיף אחרי התקדמות. אלא אם יהיה נימוק הגיוני למה לא התחילו יחד מהתחלה, אם כי מהיכרותי עם הקופות, זה עלול לא להספיק

25/01/2018 | 02:19 | מאת: אנה גיל

תודה

מנהל פורום סרטן השד