בדיקה להתאמת טיפול מותאם אישית

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/01/2018 | 14:35 | מאת: זאב

שלום, אשתי מאובחנת בסרטן שד גרורתי אחרי שעברה כבר בעבר טיפולים בסרטן שד מקומי, האם כדאי לבצע בדיקת התאמה לטיפול מותאם אישית? מה ההבדל בין בדיקת FoundationOne לבדיקת CANscript ?

13/01/2018 | 22:14 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

ההסבר מאוד ארוך ומורכב לפורום הזה. יש הבדל טכני בין הבדיקות ובסוג התשובות שהן נותנות. אלה לא בדיקות שמומלצות לכל חולות סרטן שד, ובלא בכל מקרה של מחלה גרורתית. תלוי בהיקף המחלה, בקולטנים, בטיפולים שניתנו עד כה ובתגובה אליהם. ממליצה לדון על זה עם הרופא המטפל, או אונקולוג אחר שיש בידיו את כל המידע על מהלך המחלה

מנהל פורום סרטן השד