קיטרודה - ניאואדג'ובנטי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/01/2018 | 10:14 | מאת: ורד

לקראת טיפול טרום ניתוחי (טריפל נגטיב). מה יודעים עד עכשיו לגבי תוספת התרופה..האם בינתיים מראה תוצאות טובות יותר לעומת טיפול סטנדרטי? בנוסף, האם ניתן לקבל גם פלטינום תחת מסגרת המחקר?

08/01/2018 | 11:34 | מאת: לא רופאה

אבל במסגרת המחקר כרגע הקיטרודה ניתנת בנוסף לטיפול הסטנדרטי ולא במקומו. פעמיים סיכוי...

13/01/2018 | 21:56 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

המחקר שאני מכירה עם קיטרודה בטיפול טרום-ניתוחי כולל קרבופלטין. עוד לא יודעים הרבה לגבי היעילות, מבחינת תופעות לוואי לא ראינו עד כה רעילות חריגה.

מנהל פורום סרטן השד