לטרוזול ופמארה תופעות לואי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/01/2018 | 07:43 | מאת: תמר

אני לוקחת לטרוזול כבר כחצי שנה עברתי למפקטומי והקרנות וטיפול בטמוקסיפן שנתיים וחצי וסובלת מכאבים בפרקים שמקשים עלי בעיקר בהליכה ממושכת , ,האם כדאי להחליף לפמארה התרופה המקורית? ויש סיכוי שתופעת לואי תעלם או תופחת? אני יכולה להרשות לעצמי לקנות את התרופה אם הקופה לא תאשר. תודה

06/01/2018 | 09:05 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שווה ניסיון של חודש. יש לי לא מעט מטופלות שדיווחו על שיפור בתופעות. אם תרגישי שיפור, אפשר גם לפנות לקופה ולבקש לאשר. אם אחרי חודש לא יהיה שום הבדל, לא שווה את הקניה. יש גם אופציה של ארימידקס או חזרה לטמוקסיפן (תלוי במאפייני הגידול, לא תמיד צריך להתעקש על מעכבי ארומטאז). גם דיקור בידי מטפל מיומן יכול להקל.

מנהל פורום סרטן השד